oprava/vymena sklznice
24.01.2019 21:34:45 #2
Dobrý den,
pokud je skluznice poničená, stačí lyže přestrukturovat. Skluznice se zbrousí a mělčí rýhy zmizí. Hlubší zůstanou. Záleží, v jakém máte lyže stavu, ale přestrukturování většinou pomůže. Úprava se pohybuje v cenových relacích od 500 – 1000 Kč a v Praze ji určitě provádí LBS sport. Výměna skluznice asi není možná, pokud ano, tak si stejně myslím, že to bude velmi drahé a vyplatí se pořídit nové lyže.
23.04.2019 23:21:38 #3
Zdravím/ dobrý den,
já mám prastaré Bohemky, které jsou teoreticky dávno zralé na přeřazení z kategorie „béčkové lyže“ do „kameňaček“, protože (i díky jejich stáří, mému strašnému bruslení a ještě strašnějším terénům) vždy chybí celé kusy skluznice. Například minule chyběl kus skluznice v šířce půl centimetru a délky půl metru, přesto to ve vršovickém Neklan sportu dokázali nastavit. Bylo mi řečeno, že toto nastavení už nevydrží tolik, co původní jednolitá skluznice, což potvrzuji, už se to trochu sjíždí, ale dvě až tři sezóny to podle mne přežije. Já od nich mám takto resuscitovány jedny lyže už podruhé, myslím, že to bylo okolo 400 Kč. Zkuste se tam zeptat, třeba si poradí i s těmi vašimi.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.