Opasek na lahev // bidon
09.10.2020 21:33:38 #1
Ahoj, rád bych si na závody pořídil opasek na lahev. Z doslechu vím, že ne všechny jsou domyšlené a z některých má tendenci lahev např. při ostřejší soupaži vypadávat. Z jiných naopak lahev nelze během jízdy pohodlně vyjmout. Protože toto jsou věci, které si nelze na prodejně tak úplně vyzkoušet, rád bych se Vás zeptal, zda-li můžete nějaký model přímo doporučit? Předem díky!
24.10.2020 22:15:45 #2
Ahoj, jsem zvědavý, zda s tím někdo poradí, já zkušenost nemám. Kdysi jsem na běžky zkoušel klasický cyklistický camelbag a přestože tehdy bylo nad nulou nebo nejhůře na nule, měl jsem hadici a „vemeno“ promrzlé, že z toho nešlo pít. Jelikož mi cokoli na opasku vadí a batůžek naopak ne, řeším to tak, že lahev v batohu obalím náhradním tričkem, které s sebou vozím a pak už nepotřebuji ani termosku, kterou na opasku asi vozíš ty. Vím, nijak jsem nepomohl, ale chtěl jsem aspoň ukázat, že někdo reaguje a drží ti palce, aby se našel někdo, kdo bude reagovat užitečněji…
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.