bežkařské boty - ukoplý plast, ve kterém je ukotvená osička
20.11.2022 17:56:49 #1
Přeji pěkný den, právě jsem zakoupila pro mého synka z druhé ruky běžkařské boty a teď jsem si všimla, že plast na špičce boty, ve kterém je ukotvená osička, která drží botu ve vázání, je ošoupaný/ukopnutý. Bojím se, aby se synovi při jízdě ta osička z boty nevytrhla a nezranil se. Přeci jen je to dost namáhané místo…Mně se zdá, že i tak tam ta osička drží pevně, ale i tak se chci zeptat, zda máte někdo představu, zda ta osička je ukotvená ve špičce jen v tomto plastíku anebo je tam nějaký masivnější systém na ukotvení té osičky, který není vidět? Je takto"poškozená" bota na jídu ok? Přikládám foto pro lepší představu. Děkuji za rady
01.12.2022 12:37:56 #2
Asi neporadím, ale třeba alespoň uklidním… Mám to na skate botech již asi druhým rokem stejně, nevím ani, kde a jak jsem k tomu přišel (zřejmě normální chůzí) a drží to stále stejně. Také se trochu děsím chvíle, kdy to držet přestane, ale zatím po několika desítkách nalyžovaných dnů bez problémů… Počkám, až tam začne být nějaká vůle a boty pak vyhodím. U syna bych se asi moc nebál, pravděpodobně bude lehčí než já (75 kg), takže boty snad taky ještě něco vydrží. Jen bych je vždy zkontroloval po nějakém větším pádu apod.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.